Gebeurtenissen

Gevonden gebeurtenissen: 207 in 2018 with at least 5 reports Pagina 1 / 5
ID aantal verslagen UT Datum & Tijd Lokale Datum & Tijd Landen Staten D.Geluid C.Geluid Frag
mei
Gebeurtenis 1826-2018 6 2018-05-24 09:45 UT 2018-05-24 04:45 CDT US
IA, OK, KS
6 nee
6 nee
1 ja
5 nee
Gebeurtenis 1772-2018 6 2018-05-21 01:04 UT 2018-05-20 21:04 EDT US
VA, NJ, MD, PA, NY
5 nee
5 nee
6 nee
Gebeurtenis 1773-2018 5 2018-05-20 18:44 UT 2018-05-20 20:44 CEST IT
SI
Veneto, Emilia-Romagna, Postojna
2 nee
3 nee
4 ja
1 nee
Gebeurtenis 1774-2018 14 2018-05-17 01:05 UT 2018-05-16 20:40 2 time zones US
IN, OH, IL, MI
13 nee
13 nee
5 ja
5 nee
Gebeurtenis 1770-2018 11 2018-05-16 03:41 UT 2018-05-15 23:41 EDT US
NC, MI, VA
1 ja
7 nee
1 ja
9 nee
2 ja
6 nee
Gebeurtenis 1779-2018 8 2018-05-16 02:52 UT 2018-05-15 20:22 3 time zones US
AZ, CO, NV, UT
6 nee
7 nee
1 ja
6 nee
Gebeurtenis 1759-2018 11 2018-05-14 11:44 UT 2018-05-14 04:44 PDT US
CA
OR, WA, British Columbia
9 nee
11 nee
3 ja
6 nee
Gebeurtenis 1757-2018 5 2018-05-14 08:55 UT 2018-05-14 04:19 2 time zones US
MO, IL, KY
4 nee
3 nee
3 nee
Gebeurtenis 1750-2018 8 2018-05-13 07:30 UT 2018-05-13 02:30 CDT US
LA, MS, TX, AL
5 nee
1 ja
3 nee
1 ja
4 nee
Gebeurtenis 1749-2018 5 2018-05-13 07:15 UT 2018-05-13 02:15 CDT US
MN, ND
4 nee
4 nee
1 ja
3 nee
Gebeurtenis 1680-2018 8 2018-05-09 06:24 UT 2018-05-08 23:24 2 time zones US
AZ, NV
7 nee
8 nee
1 ja
6 nee
Gebeurtenis 1668-2018 87 2018-05-07 23:14 UT 2018-05-07 20:14 2 time zones BR
São Paulo, Minas Gerais, Paraná, State of São Paulo
82 nee
77 nee
1 ja
77 nee
Gebeurtenis 1707-2018 7 2018-05-06 05:46 UT 2018-05-06 01:12 2 time zones US
IL, MI, IN, WI
5 nee
6 nee
3 ja
2 nee
Gebeurtenis 1684-2018 12 2018-05-06 04:03 UT 2018-05-06 00:03 EDT US
CA
Québec, NH, Ontario, VT
6 nee
7 nee
2 ja
9 nee
Gebeurtenis 1704-2018 5 2018-05-06 02:38 UT 2018-05-05 21:38 CDT US
TX, LA, OK
5 nee
5 nee
1 ja
4 nee
Gebeurtenis 1658-2018 7 2018-05-05 21:12 UT 2018-05-05 23:12 CEST FR
DE
Saarland, Hessen, Baden-Württemberg, Bayern, Grand Est
7 nee
7 nee
7 ja
Gebeurtenis 1643-2018 19 2018-05-04 03:46 UT 2018-05-03 20:46 PDT CA
US
WA, British Columbia, ID
1 ja
14 nee
14 nee
14 nee
Gebeurtenis 1628-2018 46 2018-05-03 07:24 UT 2018-05-03 09:19 2 time zones FR
GB
England, Pays de la Loire, Bretagne,
32 nee
1 ja
31 nee
5 ja
33 nee
Gebeurtenis 1619-2018 70 2018-05-01 20:10 UT 2018-05-01 21:19 2 time zones FR
NL
GB
England, Zuid-Holland, Groningen, Noord-Holland, Hauts-de-France, Utrecht,
52 nee
1 ja
50 nee
14 ja
41 nee
apr
Gebeurtenis 1604-2018 35 2018-04-30 05:22 UT 2018-04-30 01:10 2 time zones CA
US
WI, OH, MI, Ontario, NY
20 nee
21 nee
8 ja
18 nee
Gebeurtenis 1568-2018 27 2018-04-26 21:24 UT 2018-04-26 22:24 2 time zones GB
IE
England, Northern Ireland, Scotland, County Dublin
2 ja
21 nee
3 ja
20 nee
7 ja
16 nee
Gebeurtenis 1562-2018 6 2018-04-26 04:33 UT 2018-04-25 22:33 MDT US
CO
5 nee
6 nee
1 ja
4 nee
Gebeurtenis 1545-2018 23 2018-04-24 04:48 UT 2018-04-23 21:48 PDT US
CA
19 nee
20 nee
2 ja
15 nee
Gebeurtenis 1526-2018 5 2018-04-22 03:48 UT 2018-04-21 21:36 2 time zones US
ID, OR
4 nee
4 nee
1 ja
2 nee
Gebeurtenis 1517-2018 7 2018-04-21 09:56 UT 2018-04-21 05:56 EDT US
NC, VA
5 nee
5 nee
2 ja
3 nee
Gebeurtenis 1496-2018 17 2018-04-20 19:45 UT 2018-04-20 21:45 CEST LU
CH
FR
DE
Baden-Württemberg, Thüringen, Rheinland-Pfalz, Grand Est, Bourgogne Franche-Comté, Hessen, Nidwalden, Nordrhein-Westfalen, District de Luxembourg, Bayern, Brandenburg
13 nee
13 nee
10 ja
4 nee
Gebeurtenis 1490-2018 15 2018-04-20 03:17 UT 2018-04-19 22:17 CDT US
MO, IA, IL, KS
10 nee
12 nee
1 ja
9 nee
Gebeurtenis 1483-2018 49 2018-04-20 00:48 UT 2018-04-19 20:46 EDT US
NY, PA, DE, NJ, CT, MD, VA,
1 ja
39 nee
1 ja
43 nee
6 ja
32 nee
Gebeurtenis 1435-2018 14 2018-04-18 23:35 UT 2018-04-18 20:30 -3 time zones BR
São Paulo, Rio de Janeiro, Paraná
9 nee
10 nee
2 ja
12 nee
Gebeurtenis 1436-2018 13 2018-04-18 22:29 UT 2018-04-18 19:29 -3 time zones BR
São Paulo, Santa Catarina, Paraná
12 nee
12 nee
11 nee
Gebeurtenis 1454-2018 9 2018-04-16 04:48 UT 2018-04-15 21:48 PDT US
CA
7 nee
7 nee
1 ja
2 nee
Gebeurtenis 1452-2018 9 2018-04-15 20:30 UT 2018-04-15 22:30 CEST CH
FR
Provence-Alpes-Côte d'Azur, Auvergne-Rhône-Alpes, Basel-Landschaft
5 nee
5 nee
4 ja
4 nee
Gebeurtenis 1429-2018 5 2018-04-14 05:15 UT 2018-04-14 01:15 EDT US
SC, NC
1 ja
4 nee
5 nee
5 nee
Gebeurtenis 1400-2018 28 2018-04-12 10:59 UT 2018-04-12 05:59 CDT US
KY, MS, AR, TN, AL, MO
24 nee
1 ja
24 nee
4 ja
19 nee
Gebeurtenis 1375-2018 9 2018-04-10 20:52 UT 2018-04-10 22:52 CEST DE
NL
Groningen, Flevoland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland, Niedersachsen
9 nee
1 ja
8 nee
1 ja
7 nee
Gebeurtenis 1336-2018 53 2018-04-08 18:46 UT 2018-04-08 20:46 CEST IT
CZ
HR
SK
DE
HU
SI
AT
Niederösterreich, Ljubljana, Wien, Bayern, Kärnten, Košický kraj, Upper Austria, Burgenland, Bratislava Region, Kranj, Bjelovarsko-bilogorska županija, Banskobystrický kraj, Slovenska Bistrica, Pardubický kraj, Oberösterreich, Domžale, Puglia, Šentjur
6 ja
33 nee
1 ja
39 nee
29 ja
17 nee
Gebeurtenis 1337-2018 9 2018-04-08 16:44 UT 2018-04-08 09:44 MST US
AZ
2 ja
5 nee
9 nee
6 ja
1 nee
Gebeurtenis 1339-2018 14 2018-04-08 04:06 UT 2018-04-07 23:02 2 time zones US
AR, KY, IL, MO, TN
11 nee
12 nee
11 nee
Gebeurtenis 1321-2018 13 2018-04-06 01:34 UT 2018-04-05 20:34 CDT US
OK, KS
10 nee
12 nee
11 ja
1 nee
Gebeurtenis 1310-2018 12 2018-04-05 01:02 UT 2018-04-04 20:02 CDT US
TN, MO, MS, AR, IL, AL
9 nee
9 nee
2 ja
6 nee
Gebeurtenis 1304-2018 8 2018-04-04 11:11 UT 2018-04-04 06:11 CDT US
TX
6 nee
6 nee
2 ja
2 nee
Gebeurtenis 1276-2018 6 2018-04-01 01:25 UT 2018-03-31 21:25 EDT CA
Ontario
4 nee
6 nee
3 ja
3 nee
Gebeurtenis 1261-2018 18 2018-04-01 00:45 UT 2018-03-31 20:45 EDT US
PA, DE, NJ, VA
16 nee
14 nee
3 ja
12 nee
mrt
Gebeurtenis 1273-2018 10 2018-03-31 15:16 UT 2018-03-31 11:16 EDT US
PA, NY, NJ
9 nee
8 nee
8 nee
Gebeurtenis 1170-2018 6 2018-03-31 07:39 UT 2018-03-31 00:39 PDT US
CA
5 nee
5 nee
3 ja
3 nee
Gebeurtenis 1161-2018 28 2018-03-31 04:35 UT 2018-03-30 23:38 2 time zones US
WI, IL, IA, MO, IN, OH
14 nee
16 nee
19 nee
Gebeurtenis 1171-2018 8 2018-03-31 03:04 UT 2018-03-30 20:49 3 time zones US
AZ, TX, NM
6 nee
6 nee
2 ja
5 nee
Gebeurtenis 1159-2018 22 2018-03-30 07:23 UT 2018-03-29 23:49 PDT US
CA, NV
2 ja
18 nee
2 ja
17 nee
3 ja
14 nee
Gebeurtenis 1185-2018 6 2018-03-30 01:46 UT 2018-03-29 20:46 CDT US
MS, AR, TN
6 nee
6 nee
3 nee
Gebeurtenis 1154-2018 29 2018-03-29 03:45 UT 2018-03-28 23:45 EDT US
CA
Ontario, MI, OH
1 ja
21 nee
22 nee
4 ja
13 nee