Vuurbol meldingen

16 nov 2017 - 17 dec 2017
Verslagen gevonden: 3112  tijdens de laatste 30 dagen  Pagina 1 / 63
ID UT Datum & Tijd Lokale Datum & Tijd Land Stad Staat Duur Magn. D.Geluid C.Geluid Frag. Waarnemer Niveau ervaring
Gebeurtenis 5136-2017
5136a 14/12/2017 06:15 UT 13/12/2017 20:15 HST US Honolulu HI ≈7,5s -15 - - - James M 1
5136b 14/12/2017 06:10 UT 13/12/2017 20:10 HST US Kaneohe HI ≈20s -12 - - - Michael D 3
Gebeurtenis 5135-2017
5135a 14/12/2017 05:55 UT 13/12/2017 21:55 PST US Laguna Woods CA ≈1,5s -11 - - - Sharon R 3
5135b 14/12/2017 05:43 UT 13/12/2017 21:43 PST US Berkeley CA ≈3,5s -12 - - - C S 2
Gebeurtenis 5134-2017
5134a 13/12/2017 19:05 UT 14/12/2017 00:35 IST IN Maharashtra ≈3,5s 0 - - - Chinmay M 3
5134b 13/12/2017 18:21 UT 13/12/2017 23:51 IST IN Asangaon Maharashtra ≈7,5s -9 - - - Sriram I 4
Gebeurtenis 5133-2017
5133a 14/12/2017 06:50 UT 14/12/2017 07:50 CET FR Saint-Loyer-des-Champs Normandie ≈1,5s -6 ? ? - Rémy L 2
5133c 14/12/2017 06:40 UT 14/12/2017 06:40 GMT GB England ≈1,5s -11 - - - Robert W 1
Gebeurtenis 5132-2017
5132a 13/12/2017 21:50 UT 14/12/2017 03:20 IST IN Dahmi Kalan Rajasthan ≈3,5s -13 - - - Anirudha G 2
5132b 13/12/2017 21:35 UT 14/12/2017 03:05 IST IN Dahmi Kalan Rajasthan ≈1,5s -13 - - - Rhitwik G 1
Gebeurtenis 5131-2017
5131a 14/12/2017 21:30 UT 14/12/2017 21:30 GMT GB Cullompton England <1s -15 - - Jon L 1
5131b 14/12/2017 21:50 UT 14/12/2017 21:50 GMT GB Heathfield England ≈3,5s 0 - - - K R 1
Gebeurtenis 5130-2017
5130a 14/12/2017 13:46 UT 14/12/2017 05:46 PST US Hansville WA ? -8 ? ? ? Greg J 2
Gebeurtenis 5129-2017
5129a 14/12/2017 07:58 UT 13/12/2017 23:58 PST US Belmont CA ? -9 - - - Wes J 4
5129b 14/12/2017 07:59 UT 13/12/2017 23:59 PST US Davis CA ≈3,5s -20 - - ? Dan N 3
5129c 14/12/2017 08:01 UT 14/12/2017 00:01 PST US Los Altos CA ≈3,5s -11 - - ? Geng Z 4
5129e 14/12/2017 08:02 UT 14/12/2017 00:02 PST US Loomis CA ≈1,5s -13 - - - Elizabeth N 3
5129f 14/12/2017 07:55 UT 13/12/2017 23:55 PST US Menlo Park CA ≈3,5s -16 - - ? Hannah S 1
5129g 14/12/2017 08:02 UT 14/12/2017 00:02 PST US Sunnyvale CA ≈1,5s -28 - - - Anahita G 3
5129h 14/12/2017 06:23 UT 13/12/2017 22:23 PST US San Jose CA ≈1,5s -4 - - - Brandon Elliott H 2
Gebeurtenis 5128-2017
5128a 14/12/2017 09:46 UT 14/12/2017 01:46 PST US Los Angeles CA ≈3,5s -15 - - - Jocelyn C 1
5128b 14/12/2017 09:42 UT 14/12/2017 01:42 PST US Los Angeles CA ≈3,5s -10 - - Randy S 2
5128c 14/12/2017 09:38 UT 14/12/2017 01:38 PST US San Gabriel CA ≈3,5s -16 - - MeteorMarc . 4
5128d 14/12/2017 09:37 UT 14/12/2017 01:37 PST US San Marcos CA ≈3,5s -5 ? ? - Chelsea E 3
Gebeurtenis 5127-2017
5127b 14/12/2017 21:13 UT 14/12/2017 21:13 GMT GB England ≈1,5s -18 - - - Richard A 2
5127f 14/12/2017 20:17 UT 14/12/2017 20:17 GMT GB Beguildy Wales ≈3,5s -23 ? ? - David S 2
5127g 14/12/2017 21:00 UT 14/12/2017 21:00 GMT GB Capel England ≈1,5s -10 - - - Nick J 2
Gebeurtenis 5126-2017
5126a 15/12/2017 02:15 UT 14/12/2017 19:15 MST US Tucson AZ ≈3,5s -4 ? ? - Robbie M 3
Gebeurtenis 5125-2017
5125a 15/12/2017 02:16 UT 14/12/2017 20:16 CST US Dickens TX ≈3,5s -9 - - David W 3
5125b 15/12/2017 02:15 UT 14/12/2017 20:15 CST US Monahans TX ≈3,5s -7 - - - Carroll K 1
5125c 15/12/2017 02:00 UT 14/12/2017 20:00 CST US Baird TX ≈3,5s -10 - - - Connie D 2
5125d 15/12/2017 01:54 UT 14/12/2017 18:54 MST US Santa Rosa NM ≈7,5s -18 - - Shane S 3
Gebeurtenis 5124-2017
5124a 15/12/2017 02:37 UT 14/12/2017 21:37 EST US Barnstable MA ≈3,5s -9 - - ? Meg M 3
5124b 15/12/2017 01:20 UT 14/12/2017 20:20 EST US Keene NY ≈3,5s -11 ? ? - Charles W 1
Gebeurtenis 5123-2017
5123a 15/12/2017 04:00 UT 14/12/2017 21:00 MST US Layton UT ≈3,5s -13 - - - Charisse R 3
Gebeurtenis 5122-2017
5122a 15/12/2017 05:00 UT 14/12/2017 22:00 MST US Aurora CO ≈1,5s -4 - - ? Tania N 1
5122b 15/12/2017 05:00 UT 14/12/2017 22:00 MST US Littleton CO ≈7,5s -18 - - - Philip M 1
Gebeurtenis 5121-2017
5121a 15/12/2017 22:04 UT 15/12/2017 23:04 CET FR Challans Pays de la Loire ≈3,5s 0 - - - Yves R 4
Gebeurtenis 5120-2017
5120a 14/12/2017 12:00 UT 14/12/2017 06:00 CST US Richmond TX ≈1,5s -8 - - Ryan C 3
5120b 14/12/2017 11:55 UT 14/12/2017 05:55 CST US Southlake TX ≈1,5s -8 - - - Diane L 1
Gebeurtenis 5119-2017
5119a 14/12/2017 16:38 UT 14/12/2017 17:38 CET FR Dampierre-en-Yvelines Île-de-France ≈1,5s -12 - - Pierre-Marie P 2
5119b 14/12/2017 17:40 UT 14/12/2017 18:40 CET FR Méré Île-de-France ≈1,5s -18 - - - Gregory H 1
5119c 14/12/2017 17:49 UT 14/12/2017 18:49 CET FR Montfort-l'Amaury Île-de-France ≈1,5s -8 - - ? Olivier F 2
5119d 14/12/2017 17:30 UT 14/12/2017 18:30 CET FR Bazouges-la-Pérouse Bretagne ≈1,5s -7 ? ? - Benoît C 2
5119e 14/12/2017 17:39 UT 14/12/2017 18:39 CET FR Corps-Nuds Bretagne ≈3,5s -12 ? ? ? Julien A 1
5119f 14/12/2017 17:38 UT 14/12/2017 18:38 CET FR Pleugriffet Bretagne ≈3,5s 0 - - ? Francoise L 1
5119g 14/12/2017 17:40 UT 14/12/2017 18:40 CET FR Guingamp Bretagne ≈3,5s 0 ? ? ? Florian R 1
5119h 14/12/2017 17:40 UT 14/12/2017 18:40 CET FR Saint-Avé Bretagne ≈3,5s -12 - - - Julien K 1
5119i 14/12/2017 17:37 UT 14/12/2017 18:37 CET FR Loyat Bretagne ≈3,5s -20 - - - Frank L 3
5119j 14/12/2017 17:39 UT 14/12/2017 18:39 CET FR Saint-Avé Bretagne ≈3,5s -13 - - - Julie R 1